Dijous 17

Octubre de 2019

Projecte itinerant amb més de 40 mitjans locals implicats

Periodistes de ràdios i televisions en seran els amfitrions a cada municipi

07/07/2014 07:00h

'País km 0' és un projecte obert, amb un equip coral format per professionals de La Xarxa i de les televisions i ràdios locals. Més de quaranta mitjans locals hi estan invol·lucrats, fet que exigeix una gran tasca de coordinació però que alhora posa un distintiu de proximitat inequívoc al producte audiovisual. Així, cada dia periodistes d’aquests mitjans se sumaran a la caravana del programa tant bon punt arribi als seus municipis. Aquests professionals exerciran d'autèntics guies per als teleespectadors i oients del programa, aproximant-los tant a la realitat quotidiana com als aspectes més desconeguts del seu entorn.

En directe tant per ràdio com per televisió
Aquest projecte és l’aposta principal de La Xarxa per a aquest estiu i s’emmarca en la voluntat d’oferir a les ràdios i les televisions adherides un programa diari de dues hores en directe duran el juliol i l'agost, uns mesos en què la capacitat productiva dels mitjans locals baixa i creix el nombre d’espais enllaunats. La idea, en aquest sentit, és que ‘País km 0’ ajudi a vitalitzar les graelles fins a l’arrencada de la temporada, al setembre.

D’altra banda, La Xarxa s’ha atrevit a posar en marxa un programa diari en directe de dues hores animada pels bons resultats obtinguts darrerament amb la retransmissió en directe d’esdeveniments culturals, tant des del punt de vista de la qualitat dels formats com de l’audiència. Entre els esdeveniments que s’han retransmès enguany hi ha els Premis Gaudí, els Enderrock, la llegenda de Sant Jordi de Montblanc i la Patum de Berga.

El programa també s’ajusta a la línia de producció audiovisual encetada per La Xarxa, consistent a crear continguts únics de doble format (radiofònic i televisiu) que permetin un treball col·laboratiu entre emissores i canals de televisió i també rendibilitzar l’esforç de producció.

segueix-nos «