Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

Mèdia

Publicades les bases del VI Premi de Periodisme Carmel Biarnés d'Ascó

La convocatòria premia la difusió de treballs d'investigació sobre temes locals

10/07/2014 11:16h

L'Ajuntament d'Ascó ha publicat les bases de la sisena edició del Premi de periodisme Carmel Biarnés. Un guardó amb què es vol reconèixer els millors treballs sobre investigació en l'àmbit local i comarcal publicats en premsa escrita o difosos a través de la televisió, la ràdio o internet.

El material ha de reflectir la tasca duta a terme per centres d'estudis, entitats culturals o investigadors a títol individual de tots els territoris de parla catalana. Al premi, dotat amb 800 euros a cadascuna de les categories, hi poden optar aquells treballs publicats o emesos entre l'1 de setembre de 2013 i el 31 d'agost de 2014.

Lliurament a l'octubre

Els continguts periodístics presentats seran sotmesos al criteri d'una comissió tècnica que n'avaluarà l'adaptació a les bases, i serà un jurat format per professionals del món de la comunicació i persones vinculades al món de la recerca l'encarregat d'escollir-ne els millors.

El nom dels guanyadors es farà públic un acte que se celebrarà el proper 11 d'octubre a Ascó en el transcurs de la VI Jornada d'Estudis Locals i Territorials Carmel Biarnés.

segueix-nos «