Dijous 24

Octubre de 2019

'Quimèric', un programa de Ràdio Sabadell per als amants del gènere fantàstic

Cada setmana a la teva ràdio local

11/04/2019 09:57h

LA XARXA

'Quimèric' ens apropa a les creacions del gènere fantàstic. Un viatge a través de la literatura, el cinema, els còmics i els videojocs on la imaginació és la protagonista. Presentat per Karen Madrid i Alfons Mallol, 'Quimèric' serveix als oients per posar-se al dia de les notícies més fantàstiques.

'Quimèric' va començar la seva trajectòria el 2016, en aquesta tercera temporada el programa aposta per difrents seccions: d'una banda expliquen les últimes notícies vinculades amb els còmics, videojocs, rol i esdeveniments relacionades amb la fantasia, el terror i la ciència ficció i de l'altra entrevisten personatges creadors del món fantàstic i aporten les seves recomanacions literàries. Carlos Climent, Mireia Girbau, Marc Garau, Marc Musquera, Sergi Castañer, Ferran Peig, Genís Vega, El Rincon del Friki, Librerío de la Plata i Sabadell Còmic col·laboren cada setmana en el programa.

On i quan es pot veure 'Quimèric'

El programa, produït per Ràdio Sabadell, compta amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local. Consulteu aquí les emissores que l'emeten. 

segueix-nos «