Dijous 17

Octubre de 2019

Quinze edicions de MAC

El certamen reviurà enguany la seva història gràfica en una mostra de cartells

20/05/2014 18:35h

El Mercat Audiovisual de Catalunya arriba enguany a la quinzena edició com a punt de trobada i debat dels professionals dels mitjans audiovisuals locals. L’edició d’aquest 2014, que tindrà lloc el 4 de juny a Granollers, al Vallès Oriental, rememorarà aquest aniversari amb una mostra dels cartells del certamen des dels seus inicis, l’any 2000. Aquesta és una de les novetats del MAC 2014, però n’hi ha d’altres, com l’oferta de tallers formatius altament especialitzats i el canvi de format de la fira de tecnològica, que abandona els estands clàssics per acollir la presentació de productes i serveis d’una selecció d'empreses. Les ponències es mantenen com a eix central del programa, enguany orientat a la comercialització de continguts.

Reinventar-se amb menys recursos
Amb un pressupost de 115 mil euros, el MAC ha hagut de fer front a una retallada del 60% respecte del 2013, segons ha informat Josep Maria Codina, gerent de GASL, l'empresa municipal que l'organitza. Amb tot, Codina ha fet referència a la capacitat del certamen
"per transformar-se i saber adaptar-se, amb els recursos disponibles, a les necessitats del sector". En aquest sentit, s'ha felicitat per la bona acollida que han tingut els nous tallers formatius "amb totes les places ja ocupades, un senyal que s'ha encertat amb les temàtiques plantejades". 

A la presentació també han intervingut l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral; la regidora de Comunicació, Alba Barnusell, i el conseller delegat de La Xarxa, Francesc Pena. 

El MAC està organitzat per l'Ajuntament de Granollers, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de La Xarxa de Comunicació Local.

segueix-nos «