Dissabte 20

Octubre de 2018

La Xarxa

Ràdio Ciutat de Badalona celebra el 35è aniversari

De les 10h a les 13h emet un programa especial des de la plaça de la Vila

07/07/2016 10:16h

La Xarxa

Ràdio Ciutat de Badalona celebra aquest dijous, 7 de juliol, el seu 35è aniversari. De les 10h a les 13h emet un programa especial des de la plaça de la Vila. L'emissora va néixer el 7 de juliol de 1981. El magazín 'El Badiu', presentat per Miquel López, Jordi Martí, Carlos Acózar i Marta Puertolas, va ser l'encarregat d'iniciar les emissions de la ràdio ara fa 35 anys i també han estat els protagonistes del tret de sortida del programa especial d'aniversari d'avui.

La programació especial també repassarà com s'han explicat les fites dels darrers 35 anys de la història de la ciutat, com ara la consecució de la Copa d’Europa per part de la Penya, o les grans crisis internacionals, com per exemple la guerra del Golf.

D’altra banda, els oients podran recordar programes històrics de Ràdio Ciutat de Badalona amb els seus presentadors i amb fragments que s’han recuperat per a l’ocasió procedents de l’arxiu sonor de l’emissora municipal. Seran molts els convidats il·lustres que circularan pel programa, com per exemple el primer alcalde de la democràcia a Badalona i impulsor de la ràdio, Màrius Díaz.

segueix-nos «