Diumenge 26

Maig de 2019

La Xarxa

Mèdia

Ràdio Mollet commemora 34 anys en antena lliurant els premis Notícia i Micròfon de l’Any

El bloc ‘Els nostres mestres’ i els voluntaris del Gran Recpate, entre els guardonats

23/01/2015 10:14h

Ràdio Mollet (96.3 FM), l’emissora municipal de Mollet del Vallès, ha celebrat aquest dijous els 34 d’anys emissions amb la festa de lliurament dels premis Notícia i Micròfon de l’Any. Es tracta d’uns guardons assignats per l’equip de l’emissora a persones i entitats del municipi que han jugat un paper destacat en l’actualitat, en aquest cas del 2014. El bloc ‘Els nostres mestres’, que recull la memòria oral d’una generació de molletans, es va endur el Micròfon de l’Any, mentre que la Notícia de l’Any va reconèixer la tasca dels voluntaris de l’última edició del Gran Recapte d’Aliments.

Durant l’acte també es van lliurar tres mencions especials. Una la va recollir la periodista Susana Aguilera, per la seva tasca com a col·laborada de Ràdio Mollet i pel desè aniversari del seu programa, ‘Sona Aquí’.

Les altres dues mencions van ser per l’IES Mollet, en reconeixement al seu projecte pedagògic, i el Forn de Sant Vicenç, amb motiu dels cent anys de l’establiment.

La festa es va celebrar al Lledoner i va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Josep Monràs, entre altres autoritats, i la directora de Ràdio Mollet, Ainhoa Martín.

segueix-nos «