Dijous 18

Octubre de 2018

La Xarxa

Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM) estrena nous estudis

Hi haurà jornada de portes obertes aquest dissabte, 11 de juny

09/06/2016 20:04h

La Xarxa

Ràdio Sant Vicenç s'ha traslladat a uns nous estudis ubicats a Ca l'Aragall (carrer de Barcelona, 16-18). Compta amb 2 estudis de gravació, 35 hores de producció pròpia  i una quarantena de voluntaris.

L'augment d'espai i de situació ha afavorit la participació ciutadana i, especialment, la col·laboració amb els centres educatius. L'emissora municipal de Sant Vicenç dels Horts emet programes amb continguts del poble com informatius, esports, música, poesia, entitats, debat polític, cinema, etc.

Aquest dissabte, 11 de juny, jornada de portes obertes

La ràdio ha preparat una programació especial que comptarà amb la col·laboració de musics vicentins i una jornada de portes obertes, de 10h a 14h i de 17h a 19h.

'Aula Dial' estrena la nova etapa de l’emissora municipal

Els nous estudis de Ràdio Sant Vicenç es van estrenar amb la 7a edició d’'Aula Dial', el programa que converteix els alumnes vicentins en periodistes. Durant tot el mes de març es van emetre els informatius escolars. Enguany, 274 alumnes, la majoria de 5è de Primària, van passar pels micròfons de l'emissora.

Aquest programa es fa en col•laboració amb la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament i els Serveis Educatius del Baix Llobregat-6. L’any 2012 va rebre el Premi de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona al millor programa de ràdio.

segueix-nos «