Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

Mèdia

Ràdio Tàrrega es trasllada a uns nous estudis

L'emissora suspèn la programació habitual fins al 21 de juliol

15/07/2014 12:31h

Ràdio Tàrrega  (92.3 FM) està de mudança. Durant tota aquesta setmana els equips de l'emissora s'estan traslladant als nous estudis, ubicats a l’edifici de Serveis Municipals de la capital de l’Urgell. Per aquest motiu, s’ha suspès la programació i només s’emet música tot i que els serveis informatius mantenen la seva activitat a través d'internet i les xarxes socials. Està previst que la ràdio reprengui la programació d’estiu el proper dilluns, ja des de la nova seu.

Un canvi necessari

Els nous estudis de Ràdio Tàrrega estàn ubicats a la primera planta de l’edifici de la Regidoria de Serveis Municipals. En total, són més de cent metres quadrats que inclouen la redacció, dues sales de control i un locutori. Tot i que es reaprofitarà part del material, un dels motius que ha provocat el canvi ha estat la necessitat de renovar els equips, en alguns casos amb més de 30 anys en funcionament.

L’Ajuntament, que ha invertit 117 mil euros en el projecte, espera optimitzar també equipaments i estalviar els 16 mil euros anuals del lloguer de les instal·lacions des d’on fins ara emetia la ràdio.

Seixanta anys en antena

A partir de dilluns Ràdio Tàrrega sortirà a l'aire des dels nous estudis. La inauguració oficial, però, es vol fer coincidir amb la celebració del 60 aniversari de l’emissora, efemèride que es commemorarà al setembre quan arrenqui la nova temporada.

segueix-nos «