Dijous 17

Octubre de 2019

Rosa Giralt, nova directora de Nova Ràdio Lloret

Treballarà per seguir professionalitzant l’emissora i ampliar-ne els continguts

19/05/2014 07:34h

La periodista de Blanes Rosa Giralt ha agafat les regnes de l’emissora municipal de Lloret de Mar, Nova Ràdio Lloret (90.2 FM), a la qual està vinculada des del 2002. Durant aquests anys ha conduït diferents programes informatius i també s’ha encarregat d’actualitzar les notícies del web. Els principals reptes que es planteja ara Giralt són seguir professionalitzant l’emissora, oferir continguts més propers i variats i treballar per garantir una cobertura de les eleccions municipals del 2015.

Una graella amb programes de producció pròpia als matins
Nova Ràdio Lloret compta amb una plantilla de sis persones, a banda d’una desena de col·laboradors. Entre els seus programes de capçalera destaquen l’espai matinal d’entrevistes informatives ‘Bon dia, bona hora i diferents programes temàtics centrats, per exemple, en l’esport local o l’habitatge. Als caps de setmana guanya terreny la programació musical. 

Rosa Giralt va ser durant cinc anys de corresponsal de Catalunya Ràdio a la Selva i també ha col·laborat a ‘Diari de Girona’ i a d’altres publicacions locals.

segueix-nos «