Dimecres 25

Abril de 2018

La Xarxa

Mèdia

Roses i llibres, protagonistes al magazín 'Ben trobats'

Demà, especial Sant Jordi de 10h a 12h a la teva tele local i a Movistar+

20/04/2017 09:09h

La Xarxa

El magazín 'Ben trobats', realitzat per La Xarxa i les televisions de proximitat, s'avança a la diada de Sant Jordi amb un especial aquest divendres que tindrà com a protagonistes els llibres, les roses, la gastronomia, l’amor i la llegenda del drac i la princesa.

Visitarà el programa la il·lustradora de 'Les tres bessones', Roser Capdevila, autora d’un dels contes més venuts a Catalunya i que estarà acompanyada de les seves tres filles: Anna, Teresa i Helena Batet, inspiradores de les aventures d'aquestes tres entremaliades protagonistes.

Dos dels col·laboradors del programa presentaran els seus llibres: Alfred López la sisena reedició del llibre de curiositats inspirat en el seu blog 'Ya está el listo que todo lo sabe' i el periodista Francesc Canosa, 'La història del periodisme de Catalunya', que acaba de publicar.

Els Amics de les Roses i l'Escola d'Hostaleria de Sant Feliu de Llobregat ens mostraran un recull dels millors exemplars de roses, els primers, i ens cuinaran receptes amb roses, els segons. A més, la gent gran parlarà, a l'espai de la tertúlia, de l'amor en un dia tant especial com Sant Jordi, fent una ullada al passat per explicar com eren abans les històries d'amor en festivitats com aquesta

I un programa dedicat a la diada de Sant Jordi no pot oblidar dos dels seus protagonistes: la princesa i el drac. La llegenda posarà punt final a l'especial amb una representació d'aquest conte... història... fet real? Deixarem volar la imaginació.

On es pot veure?

A la Xarxa Televisions (canal 159 de Movistar+) i a Balaguer Televisió, Banyoles TV, Canal 10 Empordà, Canal Blau, Canal Reus Tv, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l’Ebre, Cugat.cat, El Punt AVUI TV, Empordà TV, ETV, Lleida TV, m1tv, Mollerussa TV, nord, Olot Televisió, Pirineus TV, TV Cardedeu, TAC12, Tàrrega TV, TV Badalona, Televisió del Berguedà, TV Costa Brava, TV Vandellòs, Televisió del Ripollès, Vallès Visió, Vídeo Ascó Televisió i VOTV.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «