Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

Mèdia

Sant Feliu de Guíxols, escenari del magazín ‘País km 0’

El programa s'apropa al litoral per celebrar la festivitat de la Mare de Deú del Carme

16/07/2014 10:38h

Sant Feliu de Guíxols es converteix aquest dimecres en la localitat protagonista de 'País km 0'. La localitat del Baix Empordà serà el símbol de la Catalunya que mira al mar i que avui celebra la festivitat de Mare de Déu del Carme, patrona dels pescadors.

Així, en un programa realitzat des del mirador del Salvament, la gent del mar tindrà espai destacat amb la presència del secretari de la Confraria de Pescadors de la localitat, Salvador Rovira.

Dues cites culturals destacades

La presentadora Marina Romero, acompanyada per la periodista de TV Costa Brava Núria Cucharero, conversarà també amb l'alcalde del municipi, Joan Alfons Arbó.

A més, dos esdeveniments culturals de primera magnitud centraran bona part del magazín, amb Iñaki Martí, director de The Project, empresa organitzadora del Festival Porta Ferrada, i amb Pilar Giró, comissària de l'exposició 'L'ideal en el paisatge. De Meifrèn a Matisse i Gontxarova', que es pot veure a l'Espai Carmen Thyssen fins al 19 d'octubre.

Petites històries insòlites

Tot, sense oblidar els personatges i les històries més sorprenents i entranyables d'aquest racó mariner i turístic de la Costa Brava. Fidel als seus principis, l'equip de 'País km 0' es desplaçarà fins a la caseta del salvament dels nàufrags, descobrirà els remeis naturals dels pescadors i buscarà el rastre dels indians al municipi, entre molts altres continguts.

En antena a una quarantena de mitjans locals

'País km 0' es pot seguir cada dia en directe de 18h a 20h. L'emeten més de quaranta televisions i ràdios locals i es pot seguir també a través d'aquest web.

segueix-nos «