Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

'Sendes', un programa per als excursionistes i viatgers més intrèpids

Cada setmana a la teva ràdio local

28/11/2018 13:24h

La Xarxa

L'excursionisme, el senderisme i els viatges són el pal de paller del programa. Conduït per Jaume Monés i amb la col·laboració de Xavi Tió, president de l'Agrupació Excursionista de Martorell, durant 25 minuts, 'Sendes' ens apropa als diferents punts d'interès de la geografia catalana.

La primera part del programa consta d'un reportatge al voltant d'un poble, un museu o una ruta temàtica de casa nostra. A l'espai dedicat al senderisme, el president de l'Agrupació Excursionista de Martorell, Xavi Tió, ens presenta una ruta per als excursionistes i les seves característiques tècniques més destacades. L'última part del programa està dedicada als viatges. A partir de les experiències dels viatgers, el programa recull les seves impressions de diversos llocs del món.

L'objectiu de 'Sendes' és aportar idees sobre els diferents indrets que ens possibiliten fer una escapada –espais i rutes naturals, museus, pobles amb encant, indrets peculiars - tot explicat per gent del territori.

Una mica d'història

'Sendes' és un programa produït per Ràdio Martorell  amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local que va néixer el gener de 2008. Tot i un petit parèntesi d'un any i mig en què no es va emetre, entre 2012 i 2014, el programa ja acumula, a dia d'avui, més de 320 capítols. 'Sendes' l'emeten un total de 25 emissores locals. Cliqueu aquí per saber des de quines ràdios es pot escoltar.

segueix-nos «