Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

Mèdia

Sort, nova protagonista de 'País km 0'

Més de quaranta televisions i ràdios locals emeten el programa en directe

08/07/2014 08:59h

La capital del Pallars Sobirà acull avui l'equip de 'País km 0', el magazín en antena de 18h a 20h que durant tot l'estiu recorrerà ciutats i pobles de Catalunya cercant històries i personatges sorprenents. Amb la col·laboració de Pirineus TV, l'espai compta amb diferents convidats que mostraran els racons més desconeguts de Sort i altres punts d'una comarca de paisatges abruptes que ha fet del turisme de natura el seu principal atractiu.

La presentadora Marina Romero estarà avui acompanyada per la periodista de Pirineus TV Noemí Rodríguez. Pel set de 'País km 0' passaran l'alcalde Sort i president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Llàtzer Sibís; el popular actor Carles Canut o el director de l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu, Jordi Abella.

L'espai també mostrarà el 'Camí de la llibertat', la ruta que unia el sud de França amb el Pallars i que milers de persones van utilitzar durant la Segona Guerra Mundial per fugir de la persecució nazi. Les històries que s'amaguen darrere els noms de les cases a Sort o la reintroducció de la vinya al Pirineu lleidatà són altres dels continguts del programa, que es completarà amb connexions i reportatges des d'altres punts de Catalunya.

'País km 0' es pot seguir en directe per més de 40 televisions i ràdios locals i també en 'streaming' aquí.

segueix-nos «