Diumenge 24

Març de 2019

La Xarxa

Supersticions, atzar i matemàtiques, al ‘The Weekly Mag’

Dissabte, de 16h a 18h a la teva televisió local

26/10/2018 11:12h

La Xarxa

Aquesta setmana descobrirem si el món del joc està relacionat amb les supersticions o més aviat és qüestió de matemàtiques i ho farem posant les cartes sobre la taula amb la campiona de pòquer Leo Margets.

Al ‘Face Off’ setmanal, Patricia Escalona i Donnchadh Tiernan debatran sobre si existeixen o no els fenòmens paranormals. Amb l’objectiu de continuar viatjant pel món amb l’anglès com a lligam, anirem fins a Gàmbia amb el nostre ‘E-Speaker’ i farem un ‘Portrait’ a Anjalina Chugani, cuinera d’origen indi experta en espècies.

També ens endurem un estranger a viure una experiència típica de casa nostra en el ‘First Timer’ setmanal, aquest cop serà collir olives. I us oferirem un ‘Here and There’ de llegenda, amb Marc Broderick intentant trobar el monstre de Banyoles i Matthew Tree, que ha recopilat les més diverses i curioses supersticions.

I en aquest cas, la impressionant veu de Monica Green posarà el toc musical al programa amb ‘I want Jesus to walk with me’ cantada a cappella en record a la seva mare.

Una finestra a l'anglès en l'audiovisual català

'The Weekly Mag' és una aposta de La Xarxa de Comunicació Local  per obrir una finestra a l'aprenentatge de l'anglès en l'audiovisual català amb un producte atractiu i de qualitat que serveixi també com a recurs didàctic per a escoles i centres de formació. Dirigit i presentat per la periodista Marcela Topor, s’emet cada dissabte, de 16h a 18h, a través de les televisions locals i en ‘streaming’ a laxarxa.cat. Consulteu el llistat de teles clicant aquí.

Per xarxes socials, es pot seguir a Twitter (@TheWeeklyMagTV) i Facebook (@theweeklymagtv).

segueix-nos «