Dijous 24

Octubre de 2019

La Xarxa

Tarda de circ a les televisions locals amb l'espectacle 'Quan no tocàvem de peus a terra' de la companyia Pistolet

L'espectacle i la reemissió dels premis Zirkòlika 2018, dimarts, a les 19h, a la teva televisió local

27/12/2018 11:42h

La Xarxa

'Quan no tocàvem de peus a terra' és un espectacle autobiogràfic sobre l'amistat entre dos nois i  adaptada al circ a través dels equilibris acrobàtics. L'espectacle ens remet a aquells jocs de construcció amb fusta de colors que fèiem servir quan érem petits. Corrons, cubs i planxes que els infants saben fer anar amb les seves mans per construir torres i castells. L'obra va obtenir el Premi Zirkòlika 2017 al millor espectacle de carrer.

L’obra està pensada per a tots els públics amb la idea de compartir la importància de l’amistat, la naturalesa humana de competir de manera sana, divertida i sempre acompanyada de l'humor. A partir de la música de la Companyia Elèctrica Dharma'Quan no tocàvem de peus a terra' vol ser una oda a la imaginació que impera en el joc dels nens i les nenes quan són petits.

Trajectòria de la companyia Pistolet

L’Enric Petit i el Tomàs Cardús van entrar en el món del circ l'any 1996. Després d'un curs d'acrobàcies van decidir anar provant diferents tècniques d'una manera molt autodidàctica. Viatgen a França on s'especialitzen en equilibris acrobàtics i a l'any 2008 creen Circ Pitolet. 'Sobre Rodes' va ser el seu primer espectacle i anys després neix 'Cabaret Pistolet' i 'Incert' (guardonat amb el premi Zirkòlika al millor espectacle de circ de l'any 2014).

Els premis Zirkòlika 2018

Abans de l'emissió de  l'espectacle de la companyia Pistolet, es reemetrà l'entrega de premis Zirkòlika de l'any passat. El veterà artista Josep Miret, també conegut com a l’home-volcà, va emportar-se la primera edició del premi a la Millor Trajectòria pels seus 54 anys de carrera. El nou espectacle de malabars i manipulació d’objectes ‘Mr Alret’ va obtenir el Premi de Votació Popular.

On i quan es podrà veure els premis Zirkòlika i 'Quan no tocàvem de peus a terra'

La reemissió i l'espectacle és una producció de La Xarxa de Comunicació Local  i es podrà veure per 'streaming' a laxarxa.cat. Clica aquí per saber quines televisions locals l'emetran.

segueix-nos «