Diumenge 24

Març de 2019

La Xarxa

Mèdia

Teatre a la tele local: 'L'aneguet lleig' d'Andersen revisat i adaptat al segle XXI

Dissabte 21 d'abril, a les 20.30h, emissió als canals de proximitat i a Movistar+ (159)

10/04/2018 10:32h

Dissabte 21 d'abril, les televisions de proximitat i La Xarxa presenten 'L'aneguet lleig', una emissió especial de teatre amb la retransmissió de l'espectacle inaugural de la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d'Igualada 2018, que se celebra entre els dies 12 i 15 d'abril. Es tracta de 'Diario di un brutto anatroccolo', obra de la companyia italiana Factory Compagnia Transadriatica que està basada en el conegut conte 'L'aneguet lleig' de Hans Christian Andersen. L'espectacle s'oferirà en una única emissió a les 20.30h a les diferents televisions locals i també través de Movistar+ (159).

L'adaptació del grup de teatre italià narra la història d'un protagonista marcat pel rebuig de la seva pròpia família, pel 'bullying' a l'escola i en el món laboral o per l'amor que neix de sobte i que, també de sobte, pot desaparèixer. Situacions adverses fins arribar a l'horror de la guerra. En mig de tot aquest món hostil, el repte de l'aneguet protagonista és enfortir-se a partir de les cicatrius que li ha fet acumular la vida.

La Mostra d'Igualada és la fira de teatre infantil i juvenil de referència a Catalunya. L'edició d'enguany, la número 29, reivindica redescobrir el món a través de les arts escèniques i fer del teatre un vehicle d'idees. En aquesta ocasió l'esdeveniment reuneix a la capital de l'Anoia 53 companyies i 54 espectacles en un total de 104 representacions. Quaranta de les companyies participants són de Catalunya, 8 de la resta de l'Estat i 4 d'internacionals.

segueix-nos «