Dijous 17

Octubre de 2019

teleb mostra en una nova sèrie el suport escolar de la Creu Roja als infants més vulnerables

'A prop, més que mai' està s'estrenarà a la tardor als canals locals

23/05/2014 10:37h

teleb ha participat aquest dijous en el rodatge de la sèrie solidària 'A prop, més que mai' que s'estrenarà a la tardor als canals locals per donar visibilitat als projectes d'ajuda humanitària de la Creu Roja arreu de Catalunya. El canal badaloní ha gravat en concret el suport escolar que la Creu Roja al Barcelonès Nord dóna als infants de famílies en situació vulnerable.

Així, les càmeres de teleb han visitat el centre que l'entitat social té al Santa Coloma de Gramenet, on nens i nenes d'entre 4 i 12 anys reben classes de reforç escolar, berenen i treballen hàbits alimentaris i d'higiene. També han recollit el testimoni dels seus pares, que assisteixen a les sessions de formació de la Creu Roja per poder aplicar aquests hàbits a casa. La crisi afecta l'estat emocional i el rendiment acadèmic dels infants i sobre aquesta qüestió teleb n'ha parlat amb els professors de l'escola Lluís Millet.

Estrena a la tardor
‘A prop, més que mai’ s'estrenarà a la tardor a teleb i a 11 televisions locals més de tot Catalunya. Hi participen 14 assemblees locals i comarcals de la Creu Roja, que mostren l'execució de diferents projectes socials i l’atenció als seus usuaris a través de la tasca del voluntariat.

segueix-nos «