Dimarts 26

Març de 2019

La Xarxa

Mèdia

‘The Weekly Mag’ marxa de vacances fent un repàs de la temporada amb molt d’humor i la música d’Ebra

A partir del dijous 29 de juny a la teva televisió local

25/06/2018 11:29h

Qui no fa fotografies quan va de vacances? A ‘The Weekly Mag’ volem marxar amb tot a punt i ho farem amb el fotògraf Quim Farrero, viatger i soci de Photographic Social Vision, que ens parlarà dels enquadraments, la llum, l’enfocament o els selfies i que ens servirà per aprendre vocabulari del món de la fotografia.

Amb els ja habituals Marc Broderick, Matthew Tree, Patricia Escalona i Toni Garcia anirem cap a la comarca de la Selva per viure una aventura salvatge, descobrirem supersticions, us recomanarem llibres per a l’estiu i repassarem els millors moments. I acabarem l’últim programa de la temporada amb l’artista multidisciplinària Ebra, nascuda al Marroc, que en el seu primer disc ‘Modern Africa I: Reveries’, ens descobreix les seves arrels i el seu imaginari.

El programa es podrà veure a partir del 29 de juny a les televisions locals, que l’emetran en l’horari que convinguin durant els set dies següents.

Una finestra a l'anglès en l'audiovisual català

'The Weekly Mag' és una aposta de La Xarxa de Comunicació Local per obrir una finestra a l'aprenentatge de l'anglès en l'audiovisual català amb un producte atractiu i de qualitat que serveixi també com a recurs didàctic per a escoles i centres de formació. Dirigit i presentat per la periodista Marcela Topor, el programa acaba la seva primera temporada en pantalla i tornarà a l’octubre amb nous continguts.

segueix-nos «