Dimarts 26

Març de 2019

La Xarxa

Torna a les TV locals 'Dosos Amunt!', el programa amb l'actualitat castellera del territori

Els diumenges, a les 22.30h

28/06/2018 09:24h

La Xarxa

Diumenge, 1 de juliol, a les 22.30h torna a les televisions locals, des del plató de Canal Blau, 'Dosos Amunt!', l'informatiu casteller de La Xarxa, en antena des de 2014, amb un format renovat i noves incorporacions en la conducció del programa.

Roser Marquès encapçala un equip format per Toni Comas, Joan Beumala, Jordi Còdol i Àlex Alonso. El magazín, d’una hora de durada, compta amb noves seccions i combinarà la informació amb reportatges, entrevistes, anàlisi, debat i opinió, amb connexions en directe allà on hi hagi la notícia. A més, un cop al mes, es realitzaran programes especials que comptaran amb la presència de públic i tertulians a plató.

Emissió i xarxes socials

‘Dosos Amunt!’ es podrà seguir en directe a les televisions locals: Banyoles TV, Canal 10 Empordà, Canal Blau, Canal Reus TV, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, El 9 TV, El Punt AVUI TV, Empordà TV, ETV, Lleida TV, Mataró TV, Olot TV, Penedès TV, TAC12, TV l'Hospitalet, Televisió de Badalona, TV Girona, Televisió del Berguedà, TV Costa Brava, TV Vandellòs, TV10 Sant Esteve, TV Ripollès, Vallès Visió i VOTV.

I en ‘streaming’ a laxarxa.cat. A la carta, es podran tornar a veure laxarxa.cat/dososamunt. Per xarxes socials, aquests continguts es podran seguir a Twitter, Facebook i Instagram amb el perfil @CastellsEnXarxa i l'etiqueta #CastellsEnXarxa.

segueix-nos «