Diumenge 20

Maig de 2018

Mèdia

Torna el bàsquet català en directe a les televisions locals i Movistar+

Els dissabtes a les 18h, 'Bàsquet en joc' t'oferirà els partits de Copa Catalunya

14/09/2017 06:59h

Per segon any consecutiu, el millor bàsquet català es jugarà en directe a les televisions locals i al canal 159 de Movistar+. I és que aquest cap de setmana torna 'Bàsquet en joc', la transmissió cada dissabte a les 18h d'un partit de Copa Catalunya, la categoria de més alt nivell de les organitzades per la Federació Catalana de Bàsquet. Fins a 28 equips en categoria masculina i 18 en femenina lluitaran aquesta temporada per imposar-se en la competició d'elit del bàsquet català. 

Els partits que es retransmetran corresponen als grups 1 i 2 de Copa masculina i als grups 1 i 2 de Copa femenina, amb l'objectiu de donar la màxima difusió als equips d'arreu del país. 

La narració continuarà a càrrec del periodista Xavi Ballesteros (Televisió de Badalona), amb una àmplia experiència com a locutor de competicions de bàsquet en mitjans de comunicació com la ràdio i la televisió badalonines, La Sexta o GOL TV. L'acompanyarà un comentarista, que podrà ser un entrenador o jugador de la categoria. A peu de pista completarà l'equip un periodista de la televisió de proximitat del territori on es disputi el partit.

L'estrena, aquest dissabte, serà amb el partit de la jornada 1 del grup 2 de Copa femenina entre l'AE Boet Mataró i el Camping Bianya Roser de Barcelona. 

'Bàsquet en joc' és un producte televisiu fruit de l'acord entre La Xarxa i la Federació Catalana de Bàsquet, que també inclou la celebració, per segona temporada, de l'Allstar Copa Catalunya, els dies 27 i 28 de gener. 

Les retransmissions es podran veure tots els dissabtes a les 18h a través de les televisions locals, el canal 159 de Movistar+ i en 'streaming' a laxarxa.cat. Per xarxes socials, n'informarem també pel Twitter d'@esportsenxarxa amb l'etiqueta #BQenjoc. 

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «