Diumenge 20

Maig de 2018

La Xarxa

Torna el magazín matinal 'Ben trobats' amb novetats i cares noves

La tercera temporada s'inicia dilluns a les televisions locals i al canal 159 de Movistar+

13/09/2017 10:44h

La Xarxa

Novetats, noves cares, grans i petits esdeveniments, indrets del país poc coneguts, tradicions, oficis, tertúlies, gastronomia, concursos, consells... Tot i això i més ens espera a la tercera temporada del magazín matinal 'Ben trobats' que comença dilluns i es pot veure, de dilluns a divendres, de 10h a 12h, a les televisions locals i al canal 159 de Movistar+.

Clara Tena, directora i presentadora del programa, amb el suport a la sotsdirecció de David de Dios, encapçala un equip d'11 periodistes provinents de les televisions locals. Aquesta temporada compta amb la incorporació de 7 cares noves. A Cristian Roldán (Vallès Visió), Clara Armengol (VOTV), Oriol Carreras (Canal Terrassa) i Regina Aleñá (Mataró Televisió), s'hi sumen Roser Marquès (TAC12), Joan Cama (Lleida TV), Núria Rodríguez (Televisió de Badalona), Isaac Posadas (Canal Taronja), Júlia Peguera (Canal Blau), Laura Segur (Televisió del Ripollès) i Arnau Vila (Banyoles TV).

+ proximitat a les noves seccions

En aquesta nova temporada hi tindran cabuda objectes, activitats o esdeveniments de Catalunya que destaquin per ser grans o petits, la recerca d'indrets del país poc coneguts i peculiars així com la presència a plató de tradicions i oficis explicats per persones de diferents generacions.

L'espai gastronòmic també tindrà més presencia i nous reptes. El dimarts dos cuiners concursaran per cuinar un mateix plat i el dijous seran protagonistes persones que tenen en la cuina la seva passió oculta.

A més, durant la setmana, i a través dels diferents col·laboradors, aprendrem a posar ordre a casa, a eliminar taques, a cuidar les plantes, a conèixer l'ús de les herbes... Parlarem de moda, d'estilisme, de perruqueria i també de successos, misteris, clàssics del cinema català i coneixerem la previsió del temps.

També s'incorporen nous col·laboradors a les tertúlies del programa. Tertúlies d'actualitat, d’economia domèstica, sobre temes que ocupen i preocupen les dones, de la premsa del cor i debats que tenen la gent gran com a protagonista.

I per acabar, cada dia, a la recta final, repassarem els millors moments del programa i recollirem els espectacles i les actuacions que tenen lloc al país el cap de setmana.

Emissió per tot Catalunya a través de les televisions locals

‘Ben trobats’ es podrà veure de dilluns a divendres de 10h a 12h per tot Catalunya a través de Balaguer TV, Banyoles TV, Canal 10 Empordà, Canal Blau, Canal Reus TV, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l’Ebre, Cugat.cat, El Punt AVUI TV, Empordà TV, ETV, Gavà TV, Lleida TV, Mataró Televisió, Maricel TV, Mollerussa TV, nord, Olot Televisió, Pirineus TV, Sant Andreu TV, TV El Vendrell, TV Cardedeu, TAC12, Tàrrega, TV, Televisió Badalona, Televisió del Berguedà, Televisió Vandellòs, TV Costa Brava, TV Ripollès, Vallès Visió i VOTV.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «