Dimarts 19

Juny de 2018

La Xarxa

Mèdia

Torna 'La Barca de l'Andreu' amb noves històries del món mariner

A partir d'aquest dimarts, segona temporada a les teles locals i Movistar+

10/01/2017 12:38h

Si teniu esperit mariner i us agrada el món de la pesca, xalareu d'allò més amb el retorn de 'La Barca de l'Andreu', que ens obsequia amb una segona temporada després d'estrenar-se amb èxit a les televisions locals. A partir d'aquest dimarts, la sèrie torna a atracar als canals de proximitat i, com a novetat, també al 159 de Movistar+. L'escriptor ebrenc Andreu Carranza tripularà de nou un vaixell amb què navegarem descobrint històries i anècdotes del litoral català. Un viatge que farem en companyia no només de pescadors. A bord, també trobarem peixaters, cuiners i divulgadors marins, com l'empresa Plàncton, que ens aproparà bones pràctiques per conservar les nostres costes. 

A cada capítol, a més, diferents grups ebrencs interpretaran una canço relacionada amb el tema plantejat. Així, escoltarem les melodies del cantant de Pepet i Marieta, Josep Bordes; Carlos Ventura, els Patoies i la Nena de les Boies, i Cor Flumine.

Històries a cada port

'La Barca de l'Andreu' recorrerà els principals ports del país per capturar tota mena d'històries. Així, aquesta temporada retrocedirem alguns segles enrere per conèixer els primers pescadors del país, veurem com cuiners amb estrella Michelin preparen plats amb peix, sabrem el paper que juga la dona en el món de la pesca i ens aproparem a oficis a punt de desaparèixer, com les remendadores o els mestres d'aixa.

Aposta pel sector primari

'La Barca de l'Andreu' és una coproducció de La Xarxa i Canal Terres de l'Ebre que posa en valor un sector estratègic de l'economia del país que, amb tot, és desconegut per bona part de la ciutadania. Un format audiovisual amb què els canals locals enalteixen el sector primari del territori.

La sèrie es podrà veure cada dimarts a les 17.30h al dial 159 de Movistar+ i també a través d'una quinzena de televisions locals, en l'horari que cadascuna convingui (Canal 10 Empordà, EL9TV, Empordà TV, ETV, Lleida TV, m1tv, Olot Televisió, TAC 12, Televisió de Badalona, Televisió de Girona, TV Costa Brava, TV Vandellòs i VOTV). Un cop emesos, els capítols es podran recuperar a laxarxa.com/labarcadelandreu.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «