Dilluns 23

Setembre de 2019

VOTV

Torna 'Territori Contemporani' amb més cultura, més art i més pensament contemporani

A partir d'aquest diumenge, a les 22h, a la teva televisió local

21/01/2019 09:25h

La Xarxa

El programa recorre les comarques catalanes per conèixer i descobrir a través d’històries d’artistes, creadors i agents de la cultura contemporània, l’enorme potencial que tenen el conjunt de plataformes de difusió i promoció cultural a casa nostra. La idea és crear un entramat de vides encadenades que expliquin què es mou i com bull la cultura a comarques.

El protagonista del pròxim capítol de 'Territori Contemporani' serà l'artista Carlos Pazos, creador heterogeni i autor d'una obra a cavall del neodadaisme, l’'arte povera', el surrealisme i l’obra de Marcel Duchamp, Andy Warhol i Marcel Broodthaers. La seva producció artística mostra un agut sentit l'humor, però al mateix temps un rerefons profundament dramàtic. Pazos vol mostrar al públic el fracàs de la modernitat i qüestiona qualsevol sistema de representació perquè per ell la imatge ja no pot evocar cap realitat. L’artista s’amaga rere diverses màscares i utilitza souvenirs i objectes per fer del col·leccionisme o de l'acumulació un dels eixos centrals de la seva obra. Per conèixer el treball de Pazos, 'Territori Contemporani' visita el seu projecte 'Portàtil' a Lliçà d'Amunt i la galeria Sis de Sabadell

A més de Pazos, ''Territori Contemporani' també oferirà la possibilitat de conèixer 'Plecs', l'última obra de Tura Sanz en què plasma el vincle que hi ha entre el jo i el cos. Marla Jacarilla, David Bestué, Rafel G. Bianchi i Marcel·lí Antúnez, també formaran part d'aquesta etapa del programa.

Enguany, 'Territori Contemporani' també visitarà espais com, el Museu de Pintura de Sant Pol de Mar, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, la Fundació Vilacasas de Palafrugell, el Museu de l'Art de la Pell de Vic, la Cort d'Ex Abrupto de Moià o el festival Embarrat de Tàrrega.

On i quan es podrà veure 'Territori Contemporani'

El programa és una coproducció entre VOTV  i La Xarxa de Comunicació Local. Es podrà veure per 'streaming' a laxarxa.cat  i a les televisions locals. Cliqueu aquí per saber quan i quines emissores l'emetran.

segueix-nos «