Diumenge 24

Març de 2019

La Xarxa

Quarta temporada a les TV locals de 'Viure des de l'essència'

Un programa dirigit a persones inquietes que busquen resposta al seu sentit de vida

05/11/2018 13:10h

La Xarxa

Res succeeix per casualitat i sovint els problemes són oportunitats. 'Viure des de l'essència' ens apropa a aquesta màxima a través de la seva presentadora i directora, Glòria Montasell. Per fer-ho compta amb entrevistats i professionals que comparteixen eines per al benestar de les persones.

El programa parteix de la idea que viure és el millor viatge de l'existència. Com a novetat d'aquesta nova temporada es realitzaran, en alguns programes, entrevistes compartides. Dos convidats, amb vincles en comú ja sigui per afinitat professional o bé familiar, confrontaran noves mirades.

Entrevistes de vida

Pel plató de VOTV desfilaran el psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer, la Dra. Emma Esteve, el Dr. en Medi Ambient Martí Boada i el seu fill, el músic Mau Boada, el xef Nandu Junbany, la terapeuta i creadora de la tècnica Vicosmen Teresa Costa, el primer pilot de ral·li a competir amb una discapacitat Albert Llobera i la seva filla, l'atleta olímpica Cristina Llovera, l'escriptora i autora del llibre 'Ràbia' molt enfocat al 'bullying' Lolita Bosch, el psicòleg Enric Corbera, la bloguera Miranda Makaroff, la doctora especialitzada en autisme Luján Comas, l'experta en relacions de parella Sílvia Congost, l'investigador Pere Gascón i l'actriu Mercè Arànega.

On el podem veure?

'Viure des de l'essència' és una producció de VOTV, amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local i es pot veure a les TV locals següents.

segueix-nos «