Dissabte 24

Agost de 2019

RÀDIO MOLLET

Tot el que necessites saber per cuidar el teu cos i la teva ment a 'Fem Salut'

El programa de Ràdio Mollet, que va més enllà de les afeccions físiques, es pot escoltar a les ràdios locals

05/02/2019 12:34h

La Xarxa

Com s'ha de fer front a una grip? Què cal fer quan ens cremem? O com s'ha de fer front a les al·lèrgies? Són algunes de les patologies que els professionals aborden a 'Fem Salut', però el programa no només se centra en temes de salut, sinó que també analitza aspectes de la gestió sanitària i de com afecta els usuaris. 

'Fem Salut' compta amb la col·laboració de l'Hospital de Mollet i des de fa 5 anys també s'han incorporat metges i infermeres de l'Institut Català de la Salut que participen en el programa. A més a més, els pacients que han patit malalties tenen el seu espai a 'Fem Salut'. D'una manera planera i distesa expliquen als oients la seves experiències; molts d'ells han vingut al programa per parlar d'addiccions, salut mental o càncer.

La periodista de Ràdio Mollet Emma Balea és l'encarregada de conduir aquest programa que durant 25 minuts informa de com prevenir i potenciar el concepte de salut responsable.

On i quan es pot veure 'Fem Salut'

El programa és una producció de Ràdio Mollet i compta amb la col·laboració de La Xarxa de Comunicació Local. Per saber quines emissores l'emeten, cliqueu aquí.

segueix-nos «