Dijous 17

Octubre de 2019

RÀDIO LES PLANES

Tota l'actualitat musical al programa 'Estrenes'

Cada setmana a la teva ràdio local

30/01/2019 12:47h

La Xarxa

Les novetats musicals són analitzades al programa 'Estrenes' de Ràdio les Planes. Un espai de 55 minuts en què s'explica quins discos nous han sortit al mercat. El programa no té límits territorials i no només difon les notícies de casa nostra, sinó que també té en compte l'actualitat internacional. 'Estrenes' també entrevista cantants i grups que volen donar a conèixer els últims treballs i fer un viatge en el seu recorregut professional.

'Estrenes' va néixer fa 11 anys, el 2008, quan un grup de periodistes van apostar per fer un espai amb l'última informació musical. L'encarregat de conduir el programa és Joan Soler, professional del món de la ràdio amb 39 anys d'experiència. Soler ha estat a Ràdio Costa Brava, Ràdio Platja d'Aro, Ona Girona i actualment treballa des de Ràdio les Planes i Ràdio Olot.

On es pot escoltar 'Estrenes'

El programa és una producció de Ràdio les Planes amb la col·laboració de La Xarxa de Comunicació Local. Més d'una trentena de ràdios emeten aquest espai. Si voleu saber quines són, cliqueu aquí.

segueix-nos «