Dilluns 23

Setembre de 2019

Ràdio l'Escala

Tota la riquesa del món editorial català al programa 'Els oficis del llibre'

Cada setmana a la teva ràdio local

23/01/2019 14:07h

La Xarxa

'Els oficis del llibre' neix amb la voluntat de fer arribar a tothom la meravellosa complexitat de mans, cervells, habilitats i desitjos que són necessaris per acabar tenint un llibre a les mans. El programa vol ser una mirada àmplia sobre totes les professions que intervenen per fer possible aquest món apassionant on sovint hi ha molts personatges 'invisibles'.

A 'Els oficis del llibre' hi trobareu un racó de prescripcions de lectures diverses, que ens arriben des de les biblioteques, llibreries i premsa. El programa convida l'oient a anar a buscar els llibres a la llibreria de capçalera que tothom hauria de tenir o a la biblioteca més propera. Un altre dels objectius d''Els oficis del llibre' és recuperar aquelles obres que són d’interès atemporal, a partir d'una petita lectura, es vol incentivar l’oient a anar al bagul on dormen els llibres descatalogats.

'Els oficis del llibre' va néixer la tardor de l'any 2018, és un programa de 25-30 minuts i consta d'una entrevista amb un autor, editor, dissenyador, filòsof o traductor, un espai de novetats lectores i una recomanació de lectura intemporal. El produeix Judith Cobeña i Guàrdia, traductora, escriptora, gestora cultural, amb el suport d'Abel Font, director de Ràdio l'Escala, i la col·laboració de Lídia Solés, bibliotecària de la Biblioteca Víctor Català de l’Escala.

On es pot escoltar 'Els oficis del llibre'

El programa és una producció de Ràdio l'Escala amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local. Per saber quines emissores l'emeten cliqueu aquí 

segueix-nos «