Dissabte 19

Octubre de 2019

La Xarxa

Les estrelles de la Copa Catalunya de bàsquet s’apleguen a l’ALLSTAR

La tercera edició se celebrarà aquest cap de setmana a Manresa i es podrà seguir per les TV locals i XALA!

18/01/2019 15:46h

La Xarxa

L’ALLSTAR arriba al Pavelló Nou Congost de Manresa. Aquest dissabte, a partir de les 18h, vibra amb el duel d'estrelles de la Copa Catalunya masculina i el concurs d'esmaixades. I diumenge, a la mateixa hora, podràs gaudir del concurs de triples i emocionar-te amb les estrelles del torneig femení. 

Marquie Smith, el crac de les esmaixades

El rei de l'especialitat en les dues primeres edicions, el nord-americà Marquie Smith, haurà de repetir la brillant actuació dels últims anys per batre 5 aspirants amb ganes de lluir-se: Guillem Sánchez (CB Cerdanyola Al Dia-A), Terry Hopewell (Sol Gironès Bisbal Bàsquet), Hasain Bunnell (CB Artés), Dave King (CB Cantaires Tortosa) i Oriol Pérez (UE Sant Cugat Negre). 

Els entrenadors del partit de les estrelles, Eloy Acedo (Basket Almeda) i Xavi Riera (AE Badalonès) han fet pública la llista dels escollits per disputar el partit de les estrelles. Alguns dels escollits del grup 1 són Joan Gavaldà (base del Camping Bianya Roser A), Toni Espinosa Jr (aler del CEB Girona A), Terry Hopewell (pivot del Sol Gironès Bisbal Bàsquet), Ramon Espuña (pivot del CB Lliçà d’Amunt). Del grup 2, hi participaran, entre d'altres, Joaquim Franch (base del Maristes Ademar A), Àlex López (base del CB Santa Coloma A), Albert Vallverdú (aler del CB Alpicat) i Marc Jerez (Círcol Cotonifici Badalona). 

Una màquina de fer triples anomenada Anna Jòdar

Diumenge, també a partir de les 18h, la bicampiona del concurs de triples de la Copa Catalunya, Anna Jòdar (Citylift GEiEG UniGirona) podrà guanyar el tercer títol consecutiu. No li posaran fàcil Nairin de la Torre (Bàsquet Draft Gramenet A), Andrea Cobo (UE Mataró-Construtoni Ponce), Cristina Peña (TGN Bàsquet), Esther Sintes (EKKE CB Lleida), Marina Portillo (CEJ L’Hospitalet-A), Mar Ribera (Unilever Viladecans BF) i Cristina Pujol (Basket Almeda).

A la conferència sud hi ha convocades, entre d’altres, Lucía Pablos (base de Basket Almeda), Mireia Riera (base de Joventut Les Corts), Ester Sintes (alera d’Ekke CB Lleida) i Barbara Torrón (pivot del Camping Bianya Roser A). Algunes de les seves rivals de la conferència nord seran Ari Magriñá (base de la UE Mataró-Construtoni Ponce), Maria A. Ferreiro (base del Bencriada), Carlota Carner (alera de l’Yvette Pons-CB Igualada A), Carla Grau (alera de Snatt’s femení Sant Adrià B) i Carla Escuert (pivot del Club Natació Terrassa).

On i quan podreu veure l'ALLSTAR 2019  

L’ALLSTAR 2019 està organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol, en col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa i compta amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local.

Les retransmissions començaran a les 18h per les televisions locals i en  streaming’ per la plataforma XALA!, que inclourà contingut complementari sobre la festa de la Copa Catalunya de bàsquet. Cliqueu aquí per veure la llista completa de televisions que l'emetran. 

segueix-nos «