Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

‘Tretze’: tot el plaer de l’esport de fons, sense necessitat de suar

El programa produït per Ràdio Sabadell aplega aficionats i experts de les modalitats esportives més dures amb un to distès

15/01/2019 13:42h

La Xarxa

El cafè dels esports de fons. Així és com defineix ‘Tretze’ el seu presentador, Aleix Muñío, que també és triatleta amateur, apassionat del ciclisme i organitzador de curses. El mateix que, quan era un nen, demanava portar el número de la mala sort a l’esquena quan disputava qualsevol competició. La maledicció del tretze ha arribat a tal extrem que en algunes proves de triatló s’ha decidit suprimir aquest dorsal i no s’entrega a cap participant.

Aquest programa temàtic produït per Ràdio Sabadell compta amb experts de tots els àmbits, com la nutricionista Sandra Sardina, l’osteòpata i fisioterapeuta Marc Borràs, la psicòloga esportiva Meritxell Bellatriu, el cuiner Isaac Partera o esportistes de primer nivell, com la Sandra Santanyes o Miquel Blanchart.

L'equip de 'Tretze'

Amb Muñío al capdavant, completen l’equip Toni González, al control de so, i Clàudia Martínez, productora i guionista de ‘Tretze’, que té una durada de 30 minuts i s’emet un cop per setmana. El podeu escoltar a través de les emissores locals adherides a La Xarxa.

segueix-nos «