Dijous 17

Octubre de 2019

TV Girona mostra en una nova sèrie solidària l'atenció de la Creu Roja a persones sense sostre

'A prop, més que mai' està en fase de rodatge a tot Catalunya i s'estrenarà a la tardor als canals locals

12/05/2014 15:04h

TV Girona ha participat en el rodatge de la sèrie solidària 'A prop, més que mai' que s'estrenarà a la tardor als canals locals per donar visibilitat als projectes d'ajuda humanitària de la Creu Roja arreu de Catalunya.

El canal gironí ha fet un seguiment de les Unitats d'Emergències Socials (UES), un dispositiu format per voluntariat de l'entitat social que atén persones sense sostre de Girona i voltants. El rodatge ha recollit la feina d'aquests voluntaris i voluntàries, que un cop a la setmana porten begudes calentes i roba d'abric a persones que viuen al carrer.

L'objectiu de les UES és treure aquestes persones del carrer i iniciar-les en un programa que els permeti la subsistència amb una mínima qualitat de vida.

Estrena a la tardor

‘A prop, més que mai’ s'estrenarà a la tardor a TV Girona i a 11 televisions locals més de tot Catalunya. Hi participen 14 assemblees locals i comarcals de la Creu Roja, que mostren l'execució de diferents projectes socials i l’atenció als seus usuaris a través de la tasca del voluntariat.

segueix-nos «