Dilluns 26

Agost de 2019

VALLÈS VISIÓ

Les televisions locals engeguen un espai informatiu per respondre tots els dubtes relacionats amb la salut

Les càpsules, produïdes per Vallès Visió, es distribuiran setmanalment a partir del 2 d'abril

20/03/2019 10:23h

LA XARXA

Vallès Visió posa a disposició de les televisions locals uns microespais informatius sobre la salut. L'objectiu és fer arribar a la ciutadania com prevenir algunes malalties i què s'ha de fer en cas de patir-les. Les càpsules tenen una durada d'entre 3 i 4 minuts i compten amb la col·laboració de la Fundació Sanitària Mollet, que gestiona l’hospital que dona servei a tot el Vallès Oriental sud.

Com detectar que una persona està patint un ictus? Com ens hem de netejar les mans correctament? Com prevenir els accidents que pateix la gent gran? O què fer quan tenim la grip? Són alguns dels continguts de les càpsules 'Promoció de la salut' que ha preparat Vallès Visió. A partir d'un llenguatge planer i senzill, aquests espais volen ser una eina de divulgació i arribar al màxim de públic possible.  

Les indicacions dels metges especialistes en cada matèria serveixen per difondre els bons hàbits de salut i ensenyen als teleespectadors com s'ha de prevenir i també com s'ha d'actuar per fer front a una malaltia. Les explicacions clau pel que fa a símptomes i mesures a emprendre estan reforçades amb postproducció.

On i quan es podran veure les càpsules de salut

Les quatre càpsules informatives de salut es podran veure cada setmana a les televisions locals adherides a La Xarxa de Comunicació Local. Per saber quines l'emetran cliqueu aquí

 

segueix-nos «