Dimarts 16

Juliol de 2019

La Xarxa

Mèdia

Viu en directe el concert multitudinari dels 50 anys de corals infantils

Diumenge des del Palau Sant Jordi, a la teva tele local i Movistar+

14/05/2017 12:16h

T’imagines 2.500 nens i joves vinguts d’arreu dels Països Catalans cantant en un Palau Sant Jordi ple a vessar? Sí, el recinte barceloní presentarà diumenge l’aspecte de les grans ocasions en un concert multitudinari per celebrar els 50 anys de Corals Infantils de Catalunya. Un esdeveniment màgic amb tots els ingredients d’una gran festa que podràs viure en directe a partir de les 18h a la teva tele local, el canal 159 de Movistar+ i en ‘streaming’ a www.laxarxa.com.

Hi actuaran cantaires d’un centenar de corals provinents de 57 municipis de Catalunya, València i les Illes Balears adherides al Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC), l’entitat que al llarg d’aquests 50 anys ha donat impuls al cant coral com a mitjà de formació d’infants i adolescents.

L’actriu Txe Arana presentarà l’actuació, que tindrà el segell artístic de Joan Font, director de Comediants. Durant la trobada s’estrenaran dues obres: una suite dels èxits de diverses cantates estrenades pel SCIC, composta i dirigida per Josep Vila; i una cantata sobre les peculiaritats de les corals infantils, amb música de Joan Vives i lletra de Piti Español, que dirigirà Josep Prats

Acompanyant les corals en aquesta gran cita hi haurà també la Big Band Jazz MaresmeDurant l’intermedi, el bateria de Gossos Santi Serratosa conduirà una peça de percussió coral en què participaran els cantaires i també el públic. 

Punt final a un aniversari intens

Amb aquest concert, el SCIC tanca els actes de celebració del seu 50è aniversari, que van començar el 19 de febrer amb una cantada a Manresa (Bages), la ciutat que va veure néixer el moviment de corals infantils el 1967. La commemoració ha seguit al llarg d’aquests mesos amb cercaviles arreu del país.

Des de La Xarxa hem volgut donar la màxima difusió a l’efemèride. Per això, vam retransmetre el concert de Manresa i diumenge repetirem l’experiència a Barcelona.

Les televisions locals que oferiran el concert són Canal 10 Empordà, Canal Blau TV, Canal Reus TV, Canal Taronja Central, Canal Terres de l'Ebre, Cugat.cat, EL9TV, El Punt Avui TV, ETV, Lleida TV, m1tv, nord, Olot Televisió, Penedès TV, Pirineus TV, RTV Cardedeu, TAC 12, TV Costa Brava, TV Ripollès i VOTV.

segueix-nos «