Dimecres 16

Octubre de 2019

La Xarxa

Viu l’espectacle i la intensitat del Circuit 3X3 de bàsquet català per les televisions locals i XALA!

Segueix les finals femenines i masculines de categoria júnior i sènior, en directe des de Viladecavalls dissabte a les 18h

04/12/2018 13:33h

La Xarxa

El 3X3 és una modalitat de bàsquet reduïda en ple creixement i així ho demostra la segona edició del Circuit que organitza la Federació Catalana, que incorpora cinc noves seus. Una d’aquestes és Viladecavalls, al Vallès Occidental, des d’on podreu seguir en directe les finals masculines i femenines de les categories júnior i sènior per la vostra televisió local i la plataforma XALA!

La Federació espera que la segona edició del Circuit 3X3 arribi als 1.000 equips inscrits i superi els 3.600 participants. Els enfrontaments de Viladecavalls estan organitzats per l’Ajuntament de la població i el CB Rosella. S’emetran en directe aquest dissabte a les 18h i estaran narrats per Francesc Andrés (Mataró TV) i Joan Gutiérrez (Canal Terrassa). Cliqueu aquí per consultar la llista completa de televisions on els podreu veure.

Les seus que s’incorporen al Circuit, a banda de Viladecavalls, són Sabadell, Manresa, Sant Julià de Vilatorta i Banyoles. Justament, la pròxima cita del 3X3 serà a la capital del Pla de l’Estany, amb el CB Banyoles com a amfitrió.

El 3X3, una tendència a l'alça arreu del món

El Circuit 3X3 aplica el reglament FIBA, en el qual equips formats per 3 jugadors s’enfronten en mitja pista. Els partits tenen una durada de 10 minuts i es caracteritzen per integrar el bàsquet en indrets emblemàtics de les poblacions que visita. Es preveu que aquesta modalitat s’inclogui com a esport olímpic en promoció el 2020 i es consolidi de cara als Jocs de 2024.

segueix-nos «