Diumenge 21

Juliol de 2019

La Xarxa

Mèdia

Viu l'inici de la Festa Major de Terrassa a Movistar+

Divendres 30 de juny en directe, amb la lectura del pregó i el ball del folklore local

23/06/2017 08:59h

Una de les festes majors amb més solera de Catalunya és la de Terrassa, amb un programa d'actes potentíssim i una aposta a parts iguals per la tradició i la innovació. La ciutat viu el compte enrere per a l'esclat de gresca, que tindrà lloc el divendres 30 d ejuny amb la lectura del pregó i el popular ball de gegants i del bestiari local. Si tu també vols gaudir d'aquest espectacle des de casa, només cal que et connectis al canal 159 de Movistar+ per seguir la retransmissió en directe que farà Canal Terrassa amb el suport de La Xarxa. Al capdavant de la narració hi haurà el periodista Quico Simó

A partir de les 19.30h seguirem l'acte, en què veurem entrar el drac de Terrassa, que haurà baixat des de la seva cova, a Sant Llorenç del Munt, fins al Raval de Montserrat per anunciar l'inici de la festa major. Ho farà ballant la popular dansa que interpreta per a l'ocasió en companyia del drac infantil. Tot seguit escoltarem el pregó inaugural des del balcó de l'ajuntament a càrrec del xef terrassenc Marc Ribas, que s'ha convertit en un dels millors ambaixadors de la ciutat. A continuació es descobrirà el Capgròs de l'Any, un privilegi a què aspiren una dotzena de personalitats terrassenques. 

El punt final a l'acte el posaran amb el seu ball els gegants, els bastoners, els nans i l'àliga de Terrassa, al so de la música dels Ministrils del Raval.

segueix-nos «