Dimarts 26

Març de 2019

La Xarxa

MÈDIA

Vocació més que professió: l’esport d’elit a ‘The Weekly Mag’

El divendres 18 de maig a la teva televisió local i al 159 de Movistar+

14/05/2018 07:29h

Aquest divendres a 'The Weekly Mag' pujarem als cims més alts amb l’alpinista Ferran Latorre, primer català que ha assolit els 14 vuitmils, i amb la jugadora mataronina de waterpolo Helena Lloret ens mullarem i a més, descobrirem la seva faceta artística. Tampoc no hi faltarà la música, i serà un plaer acollir Els Amics de les Arts cantant en anglès en exclusiva una versió de ‘Girls just want to have fun’ per a nosaltres, tota una sorpresa.

El nostre Mr. Stereotypes, Marc Broderick, també intentarà fer esport tot i que no se’n surt massa bé i al ‘Face off’ setmanal Matthew Tree es trobarà un contrincant apassionat del futbol, Gary Gibson.

Una finestra a l'anglès en l'audiovisual català
'The Weekly Mag' és una aposta de La Xarxa de Comunicació Local per obrir una finestra a l'aprenentatge de l'anglès en l'audiovisual català amb un producte atractiu i de qualitat que serveixi també com a recurs didàctic per a escoles i centres de formació. Dirigit i presentat per la periodista Marcela Topor, s’emet cada divendres, de 18.30h a 20h, a través de les televisions locals, el canal 159 de Movistar+ i en ‘streaming’ a laxarxa.cat.

segueix-nos «