Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

Mèdia

XALA! Una nova manera de mirar continguts locals

L'única plataforma en línia que ofereix castells

16/06/2018 21:07h

La Xarxa

La Xarxa Audiovisual Local ha posat en marxa XALA!, una plataforma de distribució de continguts audiovisuals en 'streaming'. Té com a objectiu explorar un nou sistema de consum de continguts de vídeo i apropar-se a un públic a qui li agrada mirar continguts sigui on sigui, des de qualsevol dispositiu connectat a Internet i amb la millor qualitat.

L'única plataforma que té castells

A partir d'aquest diumenge i en HD es podrà gaudir de tota la temporada castellera en aquesta nova plataforma. Des de la plaça del Blat de Valls, a les 13h, els subscriptors al XALA! podran gaudir de la primera actuació televisada de castells. Els protagonistes: la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

A XALA! trobaràs continguts d'entreteniment de qualitat (documentals, sèries...), accessibles sota demanda i en directe a través del lloc web xala.cat i de les aplicacions per a dispositius Apple i Android, així com de l'aplicació Chromecast per connectar-se a la televisió.

El servei es pot provar gratuïtament durant 14 dies, només cal subscriure's a www.xala.cat i si es vol continuar subscrit no cal que fer res, ja que la plataforma ho fa automàticament.

 Com activar la subscripció?

Has de donar-te d'alta del servei des de la versió web de XALA! Entra a xala.cat des del teu dispositiu mòbil o ordinador i subscriu-t'hi. Introdueix les teves dades al formulari i tindràs accés immediat a tots els continguts. Podràs veure els continguts des de qualsevol lloc del món i a través de PC i MAC (xala.cat); des de la teva 'smart TV', i des del teu 'smartphone' i tauleta descarregant-te l'aplicació XALA! per a dispositius Apple i Android.

 

segueix-nos «