Dimarts 28

Febrer de 2017

'1món.cat' viu un diumenge de postal a Setcases

Setcases

Setcases

La Xarxa

Si teniu ganes de muntanya i paisatges bucòlics, a '1món.cat' us convidem diumenge a passejar per Setcases, un poble de postal amb un entorn espectacular. Si mireu la vostra televisió local o el canal 159 de Movistar+, coneixerem com es viu en aquesta vila del Ripollès, més enllà de la imatge de conte que s'enduen els visitants. De 16h a 18h, amb els periodistes Laura Segur i Pere Puig sabrem com és el dia a dia a Setcases a través dels veïns i coneixerem el Parc Natural de les capçaleres del Ter i el Freser amb el seu president, Josep Coma. Encetarem la temporada d'esquí parlant amb Enric Serra, director de l'estació Vallter 2000, i parlarem d'aquest esport amb Francesc Monells, director del Club d’Esquí de Camprodon, i l'esquiador de muntanya camprodoní Joan Reyné.

El millor hoquei patins en directe, ara els diumenges a les 18h

La Xarxa

Reus Deportiu - CP Vic, diumenge en directe

'Hoquei en Joc', les retransmissions dels millors partits de la jornada a l'OK lliga, s'emetrà, a partir d'aquest cap de setmana, els diumenges. A partir del 4 de desembre, La Xarxa emetrà, cada diumenge a les 18h, el partit destacat l'OK lliga, la competició més important d'hoquei patins. Tretze dels 16 equips que la disputen són catalans (Noia Freixenet, CP Manlleu, Igualada Calaf Grup, CH Lloret, Recam Làser CH Caldes, Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi, CP Voltregà, Reus Deportiu La Fira, ICG Software Lleida, CP Vic, Moritz Vendrell, FC Barcelona Lassa i Citylift Girona HC).

El millor hoquei patins en directe, els dissabtes, a les 12.50h, a La Xarxa

La Xarxa

Torna l'OK Lliga d'hoquei patins a les televisions locals

Torna l'OK Lliga d'hoquei patins a les televisions locals

A partir del 19 de novembre, La Xarxa emetrà, cada dissabte a les 12.50h, el partit destacat l'OK lliga, la competició més important d'hoquei patins. Tretze dels 16 equips que la disputen són catalans (Noia Freixenet, CP Manlleu, Igualada Calaf Grup, CH Lloret, Recam Làser CH Caldes, Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi, CP Voltregà, Reus Deportiu La Fira, ICG Software Lleida, CP Vic, Moritz Vendrell, FC Barcelona Lassa i Citylift Girona HC).

Segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «