Dimarts 19

Març de 2019

‘A les portes de Troia’, el programa de ràdio dels apassionats per la història

L'equip de 'A les portes de Troia'

L'equip d''A les portes de Troia'

Qui ha dit que la divulgació històrica no és apta per a tots els públics? El tòpic, un cop més, es desmunta gràcies al programa ‘A les portes de Troia’, que arriba a la sisena temporada. I ho fa abordant, en el to distès d’una conversa, qualsevol període històric al llarg de 55 minuts setmanals des de Ràdio Castellar. L’espai ideal que trobaran els joves historiadors per fer difusió de les seves recerques.

'A les Portes de Troia' manté l'esperit de quan va néixer el 2013 i conserva l'única pretensió de convertir-se en un racó on poder xerrar i debatre sobre fets històrics.

Constantí Ràdio inicia aquest dissabte els actes de celebració del seu vintè aniversari

La Xarxa

El programa 'Converses de Café. La Tertúlia dels dimecres'

El programa 'Converses de Café. La Tertúlia dels dimecres'

Constantí Ràdio ho té tot a punt per celebrar els seus 20 anys. Coincidint amb la Festa Major d’Hivern del municipi, l’emissora commemorarà a partir d’aquest dissabte l’efemèride amb un programa especial en directe de 18h a 20h des del Pavelló Poliesportiu. Aquella mateixa nit, a les 23h, ha organitzat un concert a càrrec del músic ebrenc, Joan Rovira, el grup de versions de pop-rock, U*Rock, i el DJ Carles Navarro.

Gaudeix de ‘MEM’, l’espectacle que inaugura la capitalitat de la cultura catalana de Cervera

La Xarxa

MEM Cervera 608

MEM Cervera 608

Cervera recull el testimoni de Manresa i s’estrena aquest dissabte com a capital de la cultura catalana amb un espectacle inaugural des del Teatre de la Passió anomenat ‘MEM’. Sota la direcció artística de Pep Oriol, aquest muntatge de producció pròpia transita des de la postguerra fins a una societat actual eclipsada per la cultura anglosaxona, on també té lloc la peculiaritat de la cultura cerverina. Combinarà teatre, dansa, música i arts visuals.

Segueix-nos «