Dimarts 21

Agost de 2018

Els temes marians de l'organista Naji Hakim, a les televisions locals

Naji Hakim al VIII Festival Internacional Orgue de Montserrat

Naji Hakim al VIII Festival Internacional Orgue de Montserrat

La Xarxa

L'Abadia de Montserrat acull un concert més dins el VIII Festival Internacional Orgue de Montserrat. Naji Nakim interpretarà peces al voltant de la Solemnitat de l'Assumpció de Maria. El concert és un producció de Montserrat TV amb la col·laboració de La Xarxa de Comunicació Local i es pot veure a les televisions locals diumenge, 12 d'agost, a les 20h i també per 'streaming' a laxarxa.cat.

'Tot jazz', el primer programa sobre la història del gènere vista des de Catalunya

La Xarxa

'Tot jazz'

El jazz a casa nostra gaudeix d'una salut excel·lent, amb una xarxa d'escoles d'alt nivell; una programació estable en locals de petit format; el suport de la indústria discogràfica i festivals especialitzats arreu del país. Aquesta realitat brillant s'ha construït durant dècades a còpia de sumar entusiasmes i voluntats anònimes. Com s'ha forjat aquesta relació d'amor amb el gènere? Per conèixer les claus d'aquest idil·li musical arriba 'Tot jazz', un programa de televisió que repassa la història del jazz clàssic vista des de Catalunya. Aquest recorregut parteix, com no podria ser d'altra manera, dels Estats Units, bressol del gènere, i acaba fent parada a casa nostra, on la influència nord-americana ha donat pas a una tradició jazzística pròpia i singular.

Dossier informatiu 'Tot jazz' (PDF)

MWC: 470 milions d'impacte econòmic al marge de la tensió política derivada de l'1-O

Pere Camprubí, director de negoci extern de Fira de Barcelona, opina sobre la tensió política paral·lela al MWC

El Congrés Mundial de Telefonia Mòbil de Barcelona obre portes aquest dilluns en una edició marcada pel context polític que es viu a Catalunya. Després del sopar d'autoritats i organitzadors al Palau de la Música, amb presència del rei Felip VI i amb protestes als carrers del voltant i cassolades que es van sentir a tota la ciutat i en general a tot el país, comença un esdeveniment que converteix Barcelona en la capital mundial de la tecnologia mòbil. S'espera superar la xifra de 108.000 assistents de l'any passat, una xifra que ja era rècord i que doblava la participació de les primeres edicions. Els càlculs d'impacte econòmic superen els 470 milions d'euros.

Segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «