Dissabte 20

Gener de 2018

'1món.cat' passeja pel Parc de Can Solei i Ca l'Arnús de Badalona

Parc de Can Solei i Ca l'Arnús de Badalona (FOTO: Penya Fotogràfica de Badalona)

Parc de Can Solei i Ca l'Arnús de Badalona (FOTO: Penya Fotogràfica de Badalona)

La Xarxa

Jardins romàntics amb vegetació frondosa, glorietes, escultures, cascades i jocs d'aigua. Per la descripció, potser t'ha vingut al cap Viena. Què va! Molt més a prop: Badalona. La ciutat disposa d'un espai verd, el Parc de Can Solei i Ca l'Arnús, que és una autèntica delícia per als sentits. '1món.cat' no se n'ha pogut estar i dissabte farà el programa en directe des d'allà. No te'l perdis! De 16h a 18h, a la teva tele local, el 159 de Movistar+ o laxarxa.com.

Els Campionats Universitaris, en directe a TV locals i Movistar+

La Xarxa

Campionats Catalans Universitaris

Les 12 universitats catalanes són a la recta final dels 32ns Campionats de Catalunya Universitaris. Del 14 al 16 de març disputen la fase final de futbol 11, futbol 7, futbol sala, bàsquet, voleibol, rugbi 7 i handbol després d'un intens calendari de competició que es va iniciar el passat 15 de novembre i en què han participat 116 equips i s'han disputat un total de 350 partits.

'1món.cat' viu un diumenge de postal a Setcases

La Xarxa

Setcases

Setcases

Si teniu ganes de muntanya i paisatges bucòlics, a '1món.cat' us convidem diumenge a passejar per Setcases, un poble de postal amb un entorn espectacular. Si mireu la vostra televisió local o el canal 159 de Movistar+, coneixerem com es viu en aquesta vila del Ripollès, més enllà de la imatge de conte que s'enduen els visitants. De 16h a 18h, amb els periodistes Laura Segur i Pere Puig sabrem com és el dia a dia a Setcases a través dels veïns i coneixerem el Parc Natural de les capçaleres del Ter i el Freser amb el seu president, Josep Coma. Encetarem la temporada d'esquí parlant amb Enric Serra, director de l'estació Vallter 2000, i parlarem d'aquest esport amb Francesc Monells, director del Club d’Esquí de Camprodon, i l'esquiador de muntanya camprodoní Joan Reyné.

Segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «