Divendres 19

Octubre de 2018

El CP Manlleu B buscarà la victòria a la pista del Shum Frit Ravich B

El CP Manlleu B busca la victòria a la pista del Shum Frit Ravich B

La Xarxa

El CP Manlleu B necessita guanyar a la pista del Shum Frit Ravich B per no allunyar-se del líder del grup B de la Lliga Nacional Catalana d’hoquei patins. Els de Maçanet de la Selva són penúltims, amb tres punts, després de perdre contra el Capellades HC (6-5). En canvi, els osonencs van guanyar a casa el GEiEG (7-6) i es troben a 5 punts de l’imbatut Cerdanyola CH, que lidera el grup.

El CB Granollers vol fer valer el factor pista contra un poderós Sol Gironès Bisbal Bàsquet

La Xarxa

CB Granollers - Sol Gironès Bisbal Bàsquet

El CB Granollers intentarà sortir aquest dissabte contra el Sol Gironès Bisbal Bàsquet dels últims llocs del grup 1 de la Copa Catalunya masculina de bàsquet. Els vallesans van perdre l’últim partit de només 4 punts contra la UE Horta (83-79) i s’han enfonsat fins a l’onzena plaça de la classificació. En canvi, els empordanesos arriben al partit pletòrics després d’haver guanyat còmodament contra el CB Ciutat Vella (82-64) i escalar fins a la quarta posició.

Tot és possible per Santa Úrsula, aquest diumenge a les TV locals i xala.cat

La Xarxa

Les colles locals, en plena forma per Santa Úrsula

Màxima expectació davant la propera diada de Santa Úrsula en què les dues colles arriben en un moment de forma i estat anímic enorme. La Colla Joves Xiquets de Valls hi arriba havent fet, al Vendrell, una de els millors diades de la seva història, i la seva aposta és pels castells sense folre, entre els quals el dos, el quatre i l'inèdit tres de nou. La Colla Vella dels Xiquets de Valls, amb la moral pels núvols després d'haver guanyat el concurs, vol culminar una temporada excepcional descarregant els seus millors castells, entre ells el dos de vuit i el quatre de nou sense folre, i sense descartar reptes superiors. I és que per Santa Úrsula, a la plaça del Blat, tot és possible.

Segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «