Dimarts 24

Abril de 2018

MWC: 470 milions d'impacte econòmic al marge de la tensió política derivada de l'1-O

Pere Camprubí, director de negoci extern de Fira de Barcelona, opina sobre la tensió política paral·lela al MWC

El Congrés Mundial de Telefonia Mòbil de Barcelona obre portes aquest dilluns en una edició marcada pel context polític que es viu a Catalunya. Després del sopar d'autoritats i organitzadors al Palau de la Música, amb presència del rei Felip VI i amb protestes als carrers del voltant i cassolades que es van sentir a tota la ciutat i en general a tot el país, comença un esdeveniment que converteix Barcelona en la capital mundial de la tecnologia mòbil. S'espera superar la xifra de 108.000 assistents de l'any passat, una xifra que ja era rècord i que doblava la participació de les primeres edicions. Els càlculs d'impacte econòmic superen els 470 milions d'euros.

‘Perseguits i Salvats’, el documental que ressegueix la fugida jueva de l’Holocaust pel Pirineu de Lleida amb supervivents i familiars

La Xarxa

Teaser del documental

En el marc del Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l'Holocaust, La Xarxa de Comunicació Local recupera el documental 'Perseguits i Salvats'. Produït per La Xarxa amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, el film reuneix tres generacions per tornar a trepijar els camins de fugida del nazisme pel Pirineu lleidatà i rememorar l'experiència vital dels milers de jueus que van arribar al país seguint aquestes rutes. La cinta, dirigida per Daniel Serra i Jaume Serra, i amb l'assessorament històric de Josep Calvet, es podrà tornar a veure diumenge 28 de gener, a les 22h, a les televisions locals, al canal 159 de Movistar+ i a laxarxa.cat, desprès que s'estrenés al novembre.

A continuació del documental s'emetrà la conversa entre la supervivent Paquita Sitzer, i la periodista i escrptora Pilar Rahola. Un diàleg sobre el rastre que aquell episodi de la infantesa ha deixat en la seva vida i també al voltant de la necessitat de preservar la memòria històrica.

'1món.cat' passeja pel Parc de Can Solei i Ca l'Arnús de Badalona

La Xarxa

Parc de Can Solei i Ca l'Arnús de Badalona (FOTO: Penya Fotogràfica de Badalona)

Parc de Can Solei i Ca l'Arnús de Badalona (FOTO: Penya Fotogràfica de Badalona)

Jardins romàntics amb vegetació frondosa, glorietes, escultures, cascades i jocs d'aigua. Per la descripció, potser t'ha vingut al cap Viena. Què va! Molt més a prop: Badalona. La ciutat disposa d'un espai verd, el Parc de Can Solei i Ca l'Arnús, que és una autèntica delícia per als sentits. '1món.cat' no se n'ha pogut estar i dissabte farà el programa en directe des d'allà. No te'l perdis! De 16h a 18h, a la teva tele local, el 159 de Movistar+ o laxarxa.com.

Segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «