Dimecres 21

Agost de 2019

La Xarxa

Mèdia

Olesa Ràdio, guardonada amb el VII Premi a la diversitat en l'Audiovisual

Calella TV rep una menció per l'emissió de l'espai 'L'excusa'

28/04/2015 09:27h

L'emissora municipal d'Olesa ha estat distingida amb el VII Premi a la diversitat en l'Audiovisual per l'emissió d'un especial de l'espai 'La tertúlia del fòrum' dedicat als conflictes d'Ucraïna, Síria i Veneçuela. Els guardons s'han donat a conèixer en el marc d'unes jornades sobre diversitat als mitjans celebrades a la Universitat de Vic en què també ha rebut una menció Calella TV.

L'actualitat internacional des d'una perspectiva local

'La tertúlia del fòrum' és un espai de conversa i anàlisi de l'actualitat d'Olesa Ràdio conduït per Joan Pascual. L'any 2014, un dels programes va posar damunt la taula els conflictes a Ucraïna, Síria i Veneçuela, amb antropòlegs i veïns d'Olesa originaris de les tres zones. Precisament ha estat aquesta aproximació a l'actualitat internacional des del món local el que ha valorat el jurat dels premis.

Menció especial a Calella TV

La Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual ha volgut destacar també el paper de Calella TV per l'emissió de 'L'excusa', una sèrie de 13 capítols que es pot veure a Internet. Produïda per Minnim, l'espai compta amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i el Fons Català de Cooperació, i mostra els esforços d'integració dels nouvinguts.

La Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual aplega persones provinents de mitjans, institucions, empreses, universitats i altres àmbits, interessades en el foment de la convivència entre cultures a través dels mitjans de comunicació.

Els guardons, que també han rebut la Xarxa BCN Antirumors i el programa 'Latituds' de TVC, s'han entregat aquest dilluns a Vic.

segueix-nos «