Dissabte 19

Abril de 2014

La Xarxa

Catalunya serà a la final

La selecció catalana amateur supera Múrcia als penals

18/04/2014 20:14h

Roger Sànchez / Anna Freixa

La selecció catalana amateur s'ha classificat per jugar la final estatal de la Copa de les Regions de la UEFA. Després de l'empat a 2 amb què ha acabat el temps reglamentari, la semifinal entre Catalunya i Múrcia s'ha decidit als penals. Catalunya jugarà la final aquest diumenge, a les dotze del migdia, amb Andalusia.

L'idil·li entre Catalunya i els penals s'allarga i no sempre acaba de manera negativa. Aquesta vegada els 11 metres han donat un heroi: Iñigo, i un desenllaç diferent: Catalunya guanyadora. La selecció de Toni Almendros ha sortit al terreny de joc amb empenta i en uns primers minuts marcats per al tempteig per part dels dos equips ha arribat una bona definició de Padilla que enfilava el triomf dels catalans. No han arribat més gols tot i el domini de la selecció de Catalunya. Al segon temps s'ha seguit la mateixa dinàmica però Múrcia ha marcat i el rumb dels de Toni Almendros s'ha perdut per uns instants. Canvis, entrava pedro Bilbao i una gran jugada per la banda ha permés que s'arribés al 2 a 1. Minut 91, semblava que no hi havia temps per a més però Múrcia empatava i els penals sentenciarien l'eliminatòria. Aquí ha aparegut l'home del partit, Iñigo que ja tenia guanyada la fama de gran especialista en aturar penals no ha defraudat i n'ha aturat 3. I això que no havia de ser titular.

Catalunya jugarà aquest diumenge a les 12 del migdia davant Andalusia la final per seguir un camí que el portaria a la fase intermedia, un camí que la selecció catalana es coneix bé.

Escolta'ns «

Mira'ns «