Dijous 24

Abril de 2014

Un pas més cap a Segona B

Nàstic, 0 - Xerez, 1: El conjunt grana només ha sumat 5 dels últims 30 punts en joc

25/02/2012 21:48h

El Nàstic s'enfonsa a la zona baixa de la classificació. La situació del club és delicada, i aquesta setmana s'ha agreujat una mica més amb la baixa de Berry Powel del club, després de la manca de compromís demostrada pel jugador holandès. La derrota contra el Xerez (i per acabar-ho d'adobar, amb gol d'un exjugador grana) i la victòria del Girona a Montilivi deixa a l'equip de Jorge D'Alessandro com a cuer en solitari.

Perquè el drama tingui més pinzellades dramàtiques, el Nàstic ha fallat un penal a favor al minut 20 del partit. Una mà dins de l'àrea ha permès disposar a l'equip grana d'una oportunitat única per avançar-se al marcador, però el xut de Peragón l'ha aturat Doblas sota pals. Llavors, el tècnic grana Jorge d'Alessandro ha fet un doble canvi abans del descans, al minut 40, donant entrada a Obregozo i Hugo Bargas per Peragón i Mingo. Les substitucions, a més de sorprenents, han deixat la sensació que l'entrenador argentí volia enviar un missatge als futbolistes en qüestió.

Tot i algunes opcions aïllades al segon temps, amb més cor que cap, el Nàstic no ha trobat els seus davanters i el solitari gol de l'exjugador del Nàstic ha donat el triomf al conjunt andalús, enfonsant encara més a l'equip tarragoní.

Escolta'ns «

Mira'ns «