La collita, el millor de la terra

La collita culmina tot el procés de l'agricultura més tradicional. Omplim el cobert de gra per veure com el pas del temps ha transformat la manera de recol·lectar.La climatologia d'enguany ha condicionat una collita modesta a les terres de secà.

PRODUCTES AMB PERSONALITAT «

Torrelles, el poble més dolç

Les Torretes, de Torrelles de Llobregat, s'han convertit en el producte que identifica el poble de la manera més dolça possible. Unes galetes fetes amb productes ecològics i amb moltes varietats.

Les llavors tradicionals

Són varietats autòctones que s'han cultivat al llarg de moltes generacions. L'agricultura intensiva les ha arraconat, però ara s'intenta recuperar-les i fer constar la seva existència en un catàleg perquè no es perdin.

Collita pròpia «

Sector de la planta ornamental

El sector de la planta ornamental te un futur prósper, en opinió de Josep Riera, si s'aposta pels cultius de valor afegit i l'exportació. Al Maresme es concentra gairebé la meitat de la producció.

Puigcerdà, el mercat de la Cerdanya

Amb productes de proximitat, el mercat de Puigcerdà és punt de trobada dels vilatans de l'alta i la baixa Cerdanya, i de molts estiuejants.

Pollastre amb salsa de cafè

L'Ada Parellada ens explica com fer del pollastre un plat ben diferent. Una recepta curiosa i estranya que funciona i sorprén. I tot amb ingredients que no falten a cap cuina.

EL DICCIONARI «

Subhasta del peix

Pesca

Segar i batre

MÉS REPORTATGES «

Productes amb personalitat «

Escolta 'Som terra' a la teva ràdio «

Cooperatives a fons «

El programa sobre pesca a la teva ràdio «

LES NOTÍCIES DEL SECTOR «

INFORMACIÓ DEL DEPARTAMENT D'AGRICULTURA «

L'AGENDA «

SEGUEIX-NOS «

L'entrevista -- Notícies en Xarxa «