RACÓ AMAGAT

Ràdio Arenys ens proposa un nou 'Racó amagat'

Façana del Racó Amagat d'Arenys de Mar (Maresme)

Façana del 'Racó amagat' d'Arenys de Mar (Maresme)

Ràdio Arenys

El 'racó' de la setmana es troba al carrer de l'Esglèsia, un dels més cèntrics del municipi del Maresme. És un lloc molt conegut i molt visitat. De fet, és un dels equipaments municipals més representatius de la vila i va entrar en funcionament el 1983. A més, l'edifici està protegit com a Bé Cultural d'Interès Local. Teniu al vostre abast 3 pistes abans de conèixer de quin indret estem parlant.

Un 'Racó amagat' poètic a Altafulla

Altafulla Ràdio

El 'Racó Amagat' d'Altafulla

El 'Racó amagat' d'Altafulla

Aquesta setmana hem encetat la sisena temporada de 'La tarda'. Hem estrenat molts continguts, però hi ha un espai juganer que hem decidit conservar. Es tracta del 'Racó amagat', que aquesta vegada ens ha arribat des d'Altafulla. Tres pistes i la solució, que han deixat diversos comentaris a les xarxes socials. I coincidint amb l'estrena que hem tingut a La Setmana del Llibre en Català, hi té força a veure...

Un 'Racó amagat' de pel·lícula a Tarragona!

Ràdio Ciutat de Tarragona

Per anar a aquest indret cal sortir de la ciutat

Per anar a aquest indret cal sortir de Tarragona

A 'La tarda' som com els nens, ens agrada jugar. Però el que ens agrada més és compartir-ho i que jugueu amb nosaltres. I aquesta setmana tot passa per descobrir un atractiu punt del litoral tarragoní. Quatre capítols i quatre pistes diferents, i per acabar, la solució. Només us direm que els actors Peter Dinklage, Álvaro Cervantes, Ingrid García-Johnson i Marcel Borràs hi han estat enguany per rodar-hi un dels espots publicitaris més esperats de l'estiu. Aquestes vacances és un bon moment per descobrir el darrer lliurament d''Un racó amagat' i visitar el lloc. Us hi animeu?

Twitter «