Diumenge 15

Setembre de 2019

Parla.cat, el nou Digui Digui d'Internet

16/04/2007 12:47h

Amb el nom Parla.cat, la Generalitat ha posat en marxa un programa de cursos de català a Internet que estarà disponible a partir de l'octubre. L'objectiu és facilitar l'aprenentatge de la llengua als immigrants o a qualsevol persona que vulgui perfeccionar-ne l'ús. El curs estarà disponible a partir de l'octubre i serà gratuït. Digui Digui va ser el primer programa a la televisió per aprendre català a distància. 20 anys després, les noves tecnologies han trencat de nou les fronteres del coneixement del català amb el Parla.Cat, un curs per Internet que ha posat en marxa la Generalitat, i que pretén estendre l'ús del català a escala internacional.


El secretari de Política Lingüística, Miquel Pueyo, té molt clar "serà un dels millors mètodes d'aprenentatge de la llengua". Una de les prioritats és que aquest instrument interactiu sigui una eina atractiva i simpàtica per als nouvinguts. Pueyo destaca que aquesta eina "col·locarà molt satisfactòriament el català en el panorma internacional de l'aprenentatge de la llengua".

El curs estarà disponible a partir de l'octubre i serà gratuït. Proposarà quatre nivells de formació, supervisats per professors en xarxa. Hi haurà exercicis, jocs i fòrums virtuals adreçats a alumnes de diferents nivells. Fins i tot universitaris d'arreu del món podran ampliar els seus coneixements, més enllà de les classes presencials.

segueix-nos «