Diumenge 15

Setembre de 2019

Fabià Mohedano, nou vicepresident del Consell de Ciutat

28/11/2005 08:00h

Qui diu que els joves no s'impliquen en la política? Aquest tòpic moltes vegades ha resultat una creu per als joves, a qui s’ha titllat d'inconscients i de no participar en la vida pública. Però sempre sorgeixen excepcions notables, com la de Fabià Mohedano, president del CJB, que ha estat elegit vicepresident del Consell de Ciutat. Fabià Mohedano, president del Consell de la Joventut de Barcelona ha estat escollit, en representació del CJB, vicepresident primer del Consell de Ciutat en la sessió plenària del consell celebrada el dia 22 de novembre passat. Mohedano arriba al càrrec amb la voluntat defensar els interessos de la ciutadania, i més concretament, els interessos del teixit associatiu i de la gent jove de la ciutat.

Per la seva banda, la segona vicepresidència ha recaigut en Alejandro Goñi, en representació de Pimec-Sefes. El compromís dels dos vicepresidents del consell és tractar de cercar ponts de diàleg entre el sector associatiu i l'empresarial.

El Consell de Ciutat és el màxim òrgan consultiu i de participació de l'Ajuntament de Barcelona en què els representants del consistori i de la ciutadania debaten els afers principals de la ciutat. Fundat l'any passat, és l'espai de representació cívica i participativa de la ciutat. Enguany està treballant amb tres grans temes: l'habitatge a Barcelona, la immigració i l'espai públic i la convivència.

segueix-nos «