Diumenge 21

Octubre de 2018

La Xarxa

Albert Piñeira: “Si cada ajuntament fa la guerra pel seu compte, això serà un desgavell”

01/10/2014 10:21h

Àudio:

L'alcalde de Puigcerdà demana unitat al món local de cara a la celebració de la consulta. “No és el moment que cadascú faci el que vulgui”, diu Albert Piñeira.

Piñeira és partidari de votar el pròxim 9 de novembre sempre i quan es faci amb totes les garanties democràtiques. “Ja hem fet consultes posant una urna al carrer”, ha dit l'alcalde, “no hem fet tot aquest viatge per arribar al mateix punt”.

En una entrevista a La Xarxa de Comunicació Local, l'alcalde de la capital de la Cerdanya ha anunciat que al llarg d'aquesta setmana farà saber a la Generalitat de manera oficial la seva predisposició a col·laborar amb l'organització del 9-N. Albert Piñeira assegura que l'ajuntament de Puigcerdà posarà a disposició del govern tota la infraestructura que estigui al seu abast, com policia local o personal de l'ajuntament.

Pel que fa al nou hospital transfronterer, l'alcalde ha reconegut que encara hi ha problemes per resoldre, com el trasllat de difunts a França. El nou hospital va entrar en funcionament el passat 19 de setembre després de 10 anys d'obres i gestions entre la Cerdanya i el Capcir.

L'alcalde de Puigcerdà ha reconegut que aquesta temporada d'hivern tampoc no estarà a punt l'anhelat forfet únic per esquiar a la Cerdanya. Tot i així, Piñeira és optimista perquè la proposta té un ampli consens al territori: “el món local de la comarca li dóna ple suport. Tenim una oferta de neu molt potent”.

Mira l'entrevista íntegra:

segueix-nos «