Dissabte 19

Gener de 2019

La Xarxa

L'alcalde de Tarragona, sobre el Joan XXIII: “Que reobrin l'hemodinàmica d'una punyetera vegada”

Josep Fèlix Ballesteros qualifica de “serial impresentable” les negociacions CiU-ERC

12/01/2015 11:09h

Àudio:

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, exigeix la reobertura imminent la setmana que ve del servei d'hemodinàmica a l'hospital Joan XXIII de Tarragona. “Demano que hi torni a haver aquest servei d'una punyetera vegada”, ha dit Ballesteros.

En declaracions a La Xarxa de Comunicació Local, Ballesteros ha defensat el diputat del PSC, Xavier Sabaté, qui va assegurar que el “desgovern de Mas i Junqueras mata gent”, en referència a la mort d'un pacient al Joan XXIII de Tarragona quan era traslladat a Barcelona. L'alcalde de Tarragona està convençut que Sabaté ho deia “amb la millor voluntat del món” i per això ha evitat esmenar-lo. “Volia cridar l'atenció i sacsejar consciències, per això la literalitat m'és igual”, diu Ballesteros.

Sobre un eventual avançament electoral, el socialista Josep Fèlix Ballesteros diu que li és igual si els comicis es convoquen abans o després de les eleccions municipals del maig, però demana que es prengui una decisió al més aviat possible. “Que es deixin de tripijocs i d'anar de farol”, diu Ballesteros, “el serial que estan retransmetent en directe és impresentable, no és de rebut”.

L'alcalde de Tarragona també ha anunciat que el proper 16 de gener l'Ajuntament farà oficial la presentació d'un recurs i una demanda judicial contra ADIF perquè no ha fet les obres pactades a l'estació de la ciutat per acabar amb les barreres arquitectòniques en una infraestructura principal. Josep Fèlix Ballesteros ha avançat que també hi haurà mobilitzacions.

Pel que fa al mercat central, l'alcalde ha confirmat que les obres s'acabaran el mes d'abril, just abans de les municipals. És conscient que l'oposició li retraurà la finalització de les obres en període preelectoral, però els retreu que les obres es podrien haver acabat al desembre si no haguessin bloquejat una proposta de l'equip de govern.

segueix-nos «