Diumenge 21

Octubre de 2018

Les anàlisis descarten que el pacient del Clínic tingui Ebola

El diplomàtic senegalès està ingressat en una habitació aïllada des de divendres a la matinada

23/08/2014 18:37h

El pacient senegalès que havia ingressat a l'Hospital Clínic de Barcelona amb possibles símptomes d'Ebola no pateix la malaltia, segons ha confirmat el departament de Salut.

El pacient senegalès ingressat a l'Hospital Clínic de Barcelona amb possibles símptomes d'Ebola NO pateix la malaltia, segons ha confirmat el departament de Salut.

Les anàlisis de l'Institut Carles Tercer de Madrid descarten que el diplomàtic senegalès estigui infectat per l'Ebola. L'home està ingressat en una habitació aïllada des de divendres a la matinada. Els protocols d'actuació es van activar per "precaució" davant dels símptomes que presentava el pacient, tot i que els responsables de l'hospital ja van avisar que la probabilitat "era remota". L'home, de 36 anys, va visitar del 17 al 19 d'agost Guinea-Conakry, un dels països afectats per la malaltia.

El Ministeri de Sanitat també ha descartat que un altre home ingressat a Saragossa pateixi l'Ebola. En aquest cas es tracta d'un guineà de 38 anys que ha contret la malària.

segueix-nos «